Ilmaiset toimituskulut yli 80€ tilauksiin

Keramiikkakurssi Espoossa kaveri- tai työporukalle

Keramiikkakurssi Espoossa kaveri- tai työporukalle! Haaveiletko erilaisesta ja luovasta tekemisestä kaveri- tai työporukalla? M.O. Keramiikan keramiikkakurssit tarjoavat unohtumattoman kokemuksen, joka yhdistää naurua, oppimista ja luovuutta. Tule mukaan ystäviesi kanssa ja kokeile keramiikkaa uudella tavalla!

Keramiikkakurssi Espoossa kaveri- tai työporukalle!

Haaveiletko erilaisesta ja luovasta tekemisestä kaveri- tai työporukalla?  Olisiko tämä mieluinen tyky-päivän teema? M.O. Keramiikan keramiikkakurssit tarjoavat unohtumattoman kokemuksen, joka yhdistää naurua, oppimista ja luovuutta. Tule mukaan ystäviesi kanssa ja kokeile keramiikkaa uudella tavalla!

Miksi valita keramiikkakurssi?

Yhteinen luovuuden hetki: Keramiikkakurssilla pääsette yhdessä kokemaan luovuuden iloa ja jakamaan ainutlaatuisia hetkiä ystävien kanssa.

Sopii kaikille: Kurssimme on suunniteltu sopimaan kaiken tasoisille osallistujille, joten kaikki voivat nauttia käsillä tekemisen ilosta, oli kokemusta keramiikasta sitten paljon tai vähän. Jokainen osallistuja saa ohjausta ja kaikki saavat valmiit työt aikaiseksi.

Räätälöitävät teemat: Järjestämme räätälöityjä keramiikkakursseja myös polttareihin ja työporukoille. Voitte valita haluamanne teeman, aikataulun ja kurssin keston, jotta kokemus olisi juuri teidän näköisenne.

Rentouttavaa: Unohda arjen kiireet ja uppoudu rentouttavaan keramiikkahetkeen. Se on paitsi luova, myös rentouttava tapa viettää aikaa yhdessä.

Persoonallisia muistoja: Voitte luoda yhdessä ainutlaatuisia keramiikkateoksia, jotka toimivat ikuisina muistoina yhteisestä kokemuksestanne.

    Kuinka Ilmoittautua:

    Ota yhteyttä m.o.keramiikka@gmail.com ja kerro suunnitelmistanne. Voimme räätälöidä kurssin täysin toiveidenne mukaan ja sovitaan yhdessä teille sopiva ajankohta. Voitte halutessanne valita kurssin teeman, esimerkiksi "ystävyys", "luonto", "pääsiäinen”, “joulu”, “kahvikuppi”, “veistos", "kukkaruukku", "maljakko".

      Me huolehdimme materiaaleista, ohjauksesta ja hauskanpidosta. Tule kokeilemaan keramiikkaa yhdessä ystäviesi kanssa – se on täydellinen tapa luoda unohtumattomia muistoja!


      Lahjakortti